Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 28.5.2023 v 10:34 hodin, v ulici Nebahovská, před areálem Nemocnice Prachatice. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který si nezajistil bezpečné couvání a zadní částí vozidla narazil do svislé dopravní značky B 28 – Zákaz zastavení s dodatkovou tabulkou E 7b – Směrová šipka a E 13 - nápis „Neplatí pro obsluhu firmy E.ON“. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel a dopravní nehodu neoznámil. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda na dopravním značení je předběžně vyčíslena na 3 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 3.6.2023 v době od 08:00 do 23:15 hodin, na místní komunikaci v ul. Národní v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který zde narazil do zaparkovaného osobního vozidla Škoda Superb. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel a dopravní nehodu neoznámil. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda na vozidle Škoda Superb je předběžně vyčíslena na 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 6.6.2023 v 15:00 hodin, na parkovišti v ulici Slámova v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čeho narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia, které bylo dále posunuto na tažné zařízení před ním zaparkovaného vozidla Ford Tranzit. Podezřelý řidič z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda je předběžně vyčíslena na 5 000 korun

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 6.6.2023 v 12:24 hodin na silnici II. třídy číslo 143, ve směru jízdy Záhoří – Smědeč, v katastru obce Chroboly. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěné nákladní soupravy, který nejel dostatečně při pravém okraji vozovky a narazil do zpětného zrcátka protijedoucího nákladního vozidla Tatra, jehož řidič následně s vozidlem havaroval do silničního vodotoku. Podezřelý řidič následně z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Tatra je předběžně vyčíslena na 50 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 7.6.2023 v době od 08:00 do 10:00 hodin, v uzavřené části obce Vimperk, v ul. 1. máje před prodejnou COOP. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který narazil do pravé zadní části zde zaparkovaného vozidla Toyota Corolla. Podezřelý řidič z místa nehody ujel a dopravní nehodu neoznámil. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda na vozidle Toyota je předběžně vyčíslena na 30 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 či prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

14. června 2023

Nejčtenější
1
Post image
2
Post image
3
Post image