Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 17:30 hodin dne 22.6.2023 do 06:00 hodin dne 23.6.2023, na místní komunikaci v ulici Tolarova ve Volarech. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čeho narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla VW Passat. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle VW Passat je předběžně vyčíslena na 20 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 25.6.2023 v době od 06:00 do 07:45 hodin, na silnici III/1631, ve směru jízdy Přední Zvonková – Nová Pec, v katastru obce Nová Pec. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič osobního vozidla Audi RS 7, bez registračních značek, VIN: WUAZZZ4GOJN900980, který zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti dostal po projetí pravotočivé zatáčky smyk a s vozidlem vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do kamenného kanálu, kde s vozidlem havaroval. Řidič nehodu neoznámil a od nehody odešel. Zranění a alkohol řidiče dosud nezjištěno. Hmotná škoda na vozidle Audi je předběžně vyčíslena na 150 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 25. 6.2023 v 09:45 hodin, na silnici II/145, v katastru obce Netolice. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který při jízdě v levém odbočovacím pruhu náhle změnil směr jízdy a začal odbočovat vpravo do pravého jízdního pruhu, aniž by se přesvědčil, že je volný a ve kterém právě jel řidič s osobním vozidlem Škoda Felicia, následkem čehož došlo ke střetu pravé části nezjištěného vozidla s levou boční částí vozidla Škoda. Podezřelý řidič z místa dopravní nehody ujel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda je předběžně vyčíslena na 2 000 korun

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 či prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

30. června 2023

Nejčtenější
1
Post image
2
Post image
3
Post image